Ett spännande spel där alla har lika mycket värde och alla får lika mycket uppmärksamhet

 


Scenario Kick off:
Hela gänget från jobbet eller laget är samlat för middag och umgänge inför den nya säsongen. För att krydda till den annars mycket trevliga tillställningen spelar ni Apan i mitten där ni kan utmana varandra med vem som känner vem bäst. Detta är ett perfekt alternativ för er som inte känner er manade att röra er så långt bort från er lokal eller kanske inte har budget att dra med gänget på events eller upplevelser runt om i Sverige. Apan i mitten förhöjer er fest till ett billigt pris där alla känner sig speciella då alla är aktiva i spelet och alla har ett eller flera påståenden om dem själva. Den högljudda och framåt personen i gänget har här lika mycket uppmärksamhet som den mest tystlåtne. Vid varje påstående sitter alla på högspänn och går igenom ALLAS personligheter för att hitta rätt svar. Ingen kommer känna sig utanför och ni kommer alla få en fantastisk kväll tillsammans.

Kick Off som Ledtrådsspel

Ledtrådsspelet fungerar likt en krimgåta som ni i gruppen skall lösa i lag eller separat.
Ni är alla en del av spelet då ni alla är misstänkta.
Det kan vara en mördad eller kanske en som har en fascination för att sätta ihop sina kollegors alla gem.
Ämnet för spelet är öppet och ni får gärna komma med förslag om det är ett speciellt ämne ni skulle tycka vara roligt.
Ledtrådsspelet kan pågå under hela kvällen och höjer stämningen med en ledtråd då och då. Ni behöver inte som i andra mordgåtor gå in i en karaktär eller klä ut er likt ett livespel utan kan till fullo vara er själva.
Ingen vet svaret.
Alla är misstänkta.
En person eller fler kan passa in på 1 ledtråd, den som passar in på flest är den skyldiga. Spelet fungerar utmärkt under en middag eller kanske under 1 arbetsdag på jobbet.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exempel på Fråge- och Svarskort